ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ECOTROPHELIA 2023

Συγχαρητήρια στην ομάδα μεταπτυχιακών και προπτυχιακών φοιτητών του Εργαστηρίου Χημείας Τροφίμων του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών για την επιτυχία τους στον Εθνικό Διαγωνισμό Οικολογικών – Καινοτόμων Προϊόντων Διατροφής ECOTROPHELIA 2023! Το προϊόν τους, το "Peelaste", κατάφερε να κερδίσει το 1ο βραβείο, και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων & Ποτών Anuga στην Κολωνία (Γερμανία) στις 8-9 Οκτωβρίου.

ECOTROPHELIA 2023 - AWARDING 

Επίσης, συγχαρητήρια στην ομάδα που κέρδισε το 3ο βραβείο με το προϊόν "AiryBerry", από το Εργαστήριο Χημείας Τροφίμων και Ανόργανης Χημείας του Τμήματος Χημείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το ECOTROPHELIA είναι μια σπουδαία πρωτοβουλία που προωθεί την καινοτομία και τη δημιουργία οικολογικών προϊόντων διατροφής, και η επιτυχία των φοιτητών στον διαγωνισμό αποτελεί αναγνώριση της εξαιρετικής προσπάθειας και των επιδόσεών τους.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα "Peelaste", ελπίζουμε πως θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης για μελλοντικούς συμμετέχοντες και θα συνεχίσει να προάγει την εξέλιξη της τεχνολογίας και της καινοτομίας στον τομέα των διατροφικών προϊόντων. Ανυπομονούμε να δούμε τις επιδόσεις τους στον διαγωνισμό και να παρακολουθήσουμε την πορεία τους στη διεθνή έκθεση Anuga!