Εκδόθηκε από τον Εκδοτικό οίκο του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιού Αθηνών, το καινούριο βιβλίο των καθηγητών του εργαστηρίου Χημείας Τροφίμων, Προεστού Χαράλαμπου και Μηνιάδου-Μεϊμάρογλου Σοφίας.
Το βιβλίο με τίτλο “Διατροφή και Χημεία Τροφίμων”, επιχειρεί να παρουσιάσει ένα πλήρες φάσμα των πληροφοριών σχετικά με τις αρχές της διατροφής αλλά και της χημείας τροφίμων. Μπορεί να χρησιμεύσει ως ένα πρακτικό βιβλίο για προπτυχιακούς/μεταπτυχιακούς φοιτητές Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων, Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής αλλά και απλούς καταναλωτές με ενδιαφέρον για τα τρόφιμα και τη διατροφή.
Βρείτε το εδώ: Διατροφή και Χημεία Τροφίμων - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΚΠΑ