Την Πέμπτη 20/06/2024, στο πλαίσιο της παρουσίασης των αποτελεσμάτων Εθνικού προγράμματος με τίτλο «Ανάδειξη της φυτικής βιοποικιλότητας της Περιφέρειας Αττικής, μέσα από την αξιοποίηση των μελισσοκομικών της φυτών, για την παραγωγή καινοτόμων και γαστρονομικών προϊόντων μελιού, με την χρήση σύγχρονων τεχνολογιών ενθυλάκωσης», πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στην εταιρεία "Πίττας-Μέλι Αττικής",
Πραγματοποίηθηκαν ομιλίες από τον Καθηγητή του τμήματος Χημείας του ΕΚΠΑ, Δρ. Χαράλαμπο Προεστό αλλά και από την μεταδιδακτορική ερευνήτρια τπου ερηαστηρίου Χημείας Τροφίμων, Δρ. Κωνσταντίνα Τσικρικά.
Ευχαριστούμε την κα Alexandra Pitta - Chazapi τον κο Γιώργο Πίττα, κα Χαζάπη Κατερίνα, Καραμπουρνιώτη Σοφία για τη φιλοξενία και τη συνεργασία!